Català / Français  ·  TEL. 731175 · EMAIL ad2eenc@educand.ad
Català / Français  · 

Cor de Rock


3 Fotos

Cor de Rock d'Encamp


El Cor de Rock d'Encamp és reconegut per ser lnic cor d'una escola pública d'Andorra dedicat a la interpretació de versions corals de música pop, rock i de les llistes dxits. El seu repertori es basa en temes musicals arranjats per a tres i quatre veus en combinació amb elements coreogràfics. L'agrupació es va crear amb pocs recursos i de manera senzilla, però els objectius educatius i pedagògics van ser-hi ben presents des de l'inici. Tot va començar amb dos professors de música de l'Escola Andorrana de Segona Ensenyança d'Encamp, Gil Blasi i Jordi Porta, convençuts dels beneficis educatius que la música podria aportar als seus estudiants. Per aquesta raó l'any 2009, amb pocs participants, decideixen començar una increïble aventura que anys més tard portaria el Cor de Rock d'Encamp a ser ben conegut per les seves actuacions a tot el país.

Aquest cor d'adolescents, en què també participa personal adult del centre, es basa en la diversitat i acull estudiants de diferents orígens i nacionalitats que responen a realitats culturals i socials diverses. Aquest fet és bàsicament el reflex de la societat andorrana present en el sistema educatiu del nostre país. Amb la creació d'aquest cor, Gil Blasi i Jordi Porta compleixen el seu somni de cohesionar joves estudiants de realitats socials diferenciades amb l'objectiu de fer música plegats i de crear vincles d'amistat entre ells.

Des de la seva creació el Cor de Rock d'Encamp actua a Andorra, Espanya, Anglaterra, Estats Units i França en esdeveniments socials, culturals i musicals i participa en intercanvis amb cors d'altres països. Els assajos tenen lloc dos cops per setmana entre els mesos de setembre i juny i es realitzen entre 30 i 35 actuacions públiques per temporada.


Arxius:

Multimèdia